10 oktober 2009

I Fårösund




Vårat boende ligger framme till höger. Det var ett tidigare officersboende som gjorts om till hotell.
På lördagen skulle det bli en liten företagarmässa och Ellorna (linjen Lina går på heter Ella pop och rock, och därför kallas eleverna Ellor) skulle spela. Efter frukost skjutsade jag ut Ellorna till ett gammalt flygfält där mässan skulle hålla till i en hangar. Sen tog jag bilen och for tillbaka för att hämta Erik lyckades köra vilse bland alla småvägar, hittade rätt till slut. Erik och jag drog ut på en egen upptäcktsfärd, vi styrde kosan mot Gotland ring. Det är något så ovanligt som en helt nybyggd biltävlingsbana. Vi hade ingen aning om det överhuvudtaget gick att komma in, när vi kom dit visade det sig att det var en kille som skulle ut och köra med sin M3a. Det var verkligen ett pampigt banbygge mitt i ingenstans. Inramningen bestod av ett flertal vindkraftverk.

Nu började det bli dags att dra sig mot flygfältet, Linas gäng "The #9's" skulle spela vid 3-tiden.


Här drar Lina sitt solo. (Sen gick en sträng av, men det gick bra ändå.)


Ägaren till fältet och hangaren hade en gammal Antonov A2 som sitt privatplan!
Det var verkligen en spännande mässa, allt från enmansföretagare till firma Curt Nyberg som levererar militärspecad utrustning till oss på Saab. Först spelade Ella-ettorna, dom körde 50-tal, med stort gensvar från publiken. Sen körde tvåorna förstärkta med ettornas trummis i de två första låtarna, i tredje låten var det Linas dator som agerade trummis.

Nu var vi rätt hungriga. Vi gick på Ica Bungehallen (hette den så?) och shoppade. Det blev fläskkotletter och klyftpärer. Lina hade torkade kantareller som vi gjorde sås på. Det blev supergott.

1 kommentar:

  1. Japp, Bungehallen it is. Men vi brukar kalla det för Pungeballen. =)

    SvaraRadera